Aquafilter csapszűrő aktívszénnel
[FH2000]
Az Ön ára : 5.900,-Ft
( Nettó ár: 4.646,-Ft )
[MEGSZŰNT! HAMAROSAN ÚJ TERMÉK LESZ.]

Az Aquafilter csapszűrő egy modern, csaptelepre szerelhető, egyszerű víztisztító, mely kókuszos aktívszén töltetű betétet tartalmaz. Közvetlenül és egyszerűen felszerelhető a konyhai csaptelepre, szakértelmet nem igényel.

Útváltó kapcsolóval rendelkezik, mellyel szabályozható, hogy a csapszűrő betétjén keresztül folyjon a víz (tisztított víz), vagy szűretlenül haladjon át a víz (pl. mosogatáshoz) a készüléken. Állítható a vízsugár mértéke is.

Az Aquafilter csapszűrő jellemzői:

  • Méretek: magasság - 80 mm, mélység - 102 mm, hossz: - 112 mm
  • Anyaga: ABS (ütésálló műanyag)+fém
  • Teljesítmény: 1-9  liter/perc (hálózati víznyomástól függően)
  • Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar
  • Maximális működési hőmérséklet: 45°C
  • Csatlakozási méret: 1/2" (finommenet)

Az Aquafilter csapszűrő betétjének felépítése:

1. Aktívszén. A szűrést 1 szűrőréteg végzi el. Az aktívszén kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap, rozsda), a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok 98%-át, pl.: aromás szénhidrogének [fenolok, kőolajszármazékok (benzol)], szerves savak. Eltávolítja a vízből az oldott gázokat, a növény védőszereket (peszticideket), műtrágyaszármazékokat, és más vegyi anyagokat, oldószereket, mérgeket, valamint csökkenti a vastartalmat. Az aktívszén szűrőtöltet alkalmas klór, valamint a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak, és gyakran a bőrirritációt, kellemetlen kiütéseket okozhatnak az arra érzékenyeknél.
2. Mechanikai szűrők (szűrőhálók). 2 db mechanikai szűrő védi a fő szűrőegységeket a lebegő szennyeződésektől, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést, illetve akadályozza meg, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.

A csomag tartalma: 1 db szűrőház tömítőgyűrűs szűrőbetéttel, tömítőgyűrű (1/2"), 4 db különböző csatlakozó idom, amelyek megkönnyítik a bekötést bármilyen konyhai vagy fürdőszobai csaphoz.

Aquafilter csapszűrő felszerelveFelszerelése: nagyon egyszerű; a vízcsap perlátorának eltávolítása után a szűrőt fel kell tekerni a csaptelep végére. (A magyar szabványnak megfelel, így a készülék felszerelhető a legtöbb magyar otthonban.)

A csapszűrő nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.

Az Aquafilter csapszűrő karbantartása: a csapszűrő különösebb karbantartást nem igényel. Ha a szűrőbetét elhasználódott és már nem szűr hatékonyan, a szűrőházat szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét könnyen kicserélhető.

A szűrőbetétet kapacitása: az Aquafilter csapszűrő maximum 760 liter víz megtisztítására képes, utána szűrőbetét csere szükséges.

Javasolt szűrőcsere: maximum 6 havonta vagy a szűrőbetét telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik. A szűrőbetét élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől), illetve a készüléken átfolyó víz mennyiségétől.

Csere szűrőbetét: FC2001, a terméket és árát itt megtekintheti >>

Garancia: 1 év

Gyártó: Aquafilter Inc.

CleanLife - www.cleanlife.hu

A termék felvétele: 2011 március 11, péntek.
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről vissza
GAC aktívszén szűrőbetét 20" BigBlue
GAC aktívszén szűrőbetét 20" BigBlue
PurePro S300 víztisztító kapilláris ultraszűrővel
PurePro S300 víztisztító kapilláris ultraszűrővel
PurePro elő+utószűrőbetét szett-4 BLOCK
PurePro elő+utószűrőbetét szett-4 BLOCK
Kifolyócső tömítőgyűrű, 5,28x1,78mm
Kifolyócső tömítőgyűrű, 5,28x1,78mm
Cseretöltet szivárgásérzékelőbe
Cseretöltet szivárgásérzékelőbe
Adapter RO nyomásfokozó pumpához, 220/24V
Adapter RO nyomásfokozó pumpához, 220/24V