BioActive BIOSMART revitalizáló energia kártya
[BABSCARD]
Az Ön ára : 23.000,-Ft
( Nettó ár: 18.110,-Ft )
[Csak rendelésre! Beérkezés: 2-3 munkanap]

Élelmiszereink minősége, étrendünk sokfélesége nem csak a fizikai kondíciónkat határozza meg. Ezek a tényezők lényeges szerepet játszanak egészségünk és fittségünk fenntartásában - egészen az igen magas kor megéléséig.

A Biosmart revitalizáló energiakártya segítségével élelmiszereink minősége jobbá válhat. Helyezze az ételt pár percig a kártyára. Határozottan érezni fogja, hogy az íze teltebb, selymesebb, egyszóval intenzívebb lett. Ezen kívül az energiakártya segítségével az élelmiszerek emberi fogyaszthatóságának ideje jelentősen elnyújtható, hiszen azokat hosszabban képes friss állapotban tartani. Végezzen el egy tesztet: helyezze el kártyáit a gyümölcsöstál alá, a hűtőgépbe, az italrekeszbe, stb., és már percek múlva érezhető lesz az ízek javulása, finomodása. Már egyedül ez a tényező meggyőzi Önt arról, milyen fontos az energiakártya vitalizáló képessége!

Revitalizálja és töltse fel Életerővel ivóvizét az energiakártyával!

Hogyan? Egyszerűen helyezzen 5 percre egy pohár/üveg vizet (csapvíz, ásványvíz, tisztított víz) a kártyára.  Majd élvezze ízét és a fogyasztása által nyújtott összes előnyöket.

A revitalizált ivóvíz fogyasztásának és használatának az előnyei:

Az a víz, amelyet revitalizáltak,

  • több ideig friss marad, az alapvető és jelentős mikrobiológia változásoknak köszönhetően,

  • remek íze van, mely rabul ejt és -a szó jó értelmében- "-pozitív- dependenciát" okoz (még a jócskán felklórozott- és jódozott csapvíz is elveszíti azt a szörnyű ízét).

A "Élővíznek"/"Életvíznek" van egy finom, bársonyos puhasága, amit feltétlen érezni- és élvezni, fog amikor kortyolgat belőle. Egy nagyon kellemes és mégis erős érzés -az energetizáltság jóleső érzése!- keríti hatalmába, miután ebből a revitalizált és Életerővel feltöltött, energetiizált vízből ivott, mivel szinte azonnal megemeli az energiaszintet, így rendszeres fogyasztásával Életerő és Életenergia többlethez, valamint fokozott vitalitáshoz juthat!

Mindenhová magával viheti és így bárhol használhatja napközben. Az energiakártya bankkártya méretű, így elfér akár egy pénztárcában is.

Gyártó: BioActive Technology (Németország)

CleanLife - www.cleanlife.hu

A termék felvétele: 2014 január 13, hétfő.
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről vissza
Alábbi termékeink is érdekelhetik: