BioActive elektroszmog EMF Harmonizáló chip (1db)
[EMFC1]
Az Ön ára : 5.500,-Ft
( Nettó ár: 4.331,-Ft )
[készleten]

Erősen fejlett világban élünk! Természetesen elektromos készülékek könnyítik meg mindennapjaink tevékenységeit. Mindenki gondoljon csak a saját háztartására: televízió, rádió, lámpák, sütő, hűtőszekrény, mobiltelefon, stb. Bármelyik helyiséget nézzük is, megtaláljuk benne valamelyiket. A technika vívmányai vitathatatlanul megkönnyítik életünket, és sokszor okoznak elégedettséget számunkra. DE: minden egyes készülék elektromágneses sugárzást bocsát ki magából, és ezek károsíthatják az emberi szervezetet. Vegyük példának a mobiltelefont és az általa az emberi szervezetre gyakorolt termikus hatását. Bizonyára mindannyian tapasztalták már, hogy telefonálás közben fülünk felmelegszik. Ezt hívjuk a "sugárzás termikus hatásának".

EMF harmonizáló chip

 Mi történt? A telefon elektromágneses sugárzást bocsátott ki magából - hasonlóan bármely elektromos készülékhez. A sugárzás behatol az emberi szövetek sejtjeibe, amelyek molekulákból vannak felépítve. A sugárzás hatására minden sejt mozgolódni kezd. Ennek eredményeként jön létre a felmelegedés, amely a sejt normális funkcióit zavarhatja. A magas frekvenciák okozta melegítő hatás régóta ismert. Az is kétségtelen, hogy a nagyteljesítményű adók, műholdak, radarok mit sem érnének mobiltelefonok nélkül.

Az elektroszmogról és hatásairól itt részletesen olvashat >>

Az EMF(=elektromágneses tér)-Harmonizáló segíteni tud ezeknek a káros mechanizmusoknak a harmonizálásában. Legyen az mobiltelefon, DECT-(zsinórnélküli) telefon, számítógép, monitor, laptop, bébitelefon, elektromos borotva vagy HI-FI készülék: az EMF-Harmonizáló bármilyen elektronikus készülékre felhelyezhető!

EMF Harmonizáló felragasztva mobiltelefonra

A használat egyszerű: Ragasszon chip-et minden készülékére! (Felhelyezés előtt a felületet tisztítsa meg!) Készülékének működése nem módosul! És nem csak a háztartásban, hanem gépjárművénél is használhatja. Ott is védheti magát, ha a kormányrúdra egyet (lényegtelen, hogy alulra vagy felülre), a hátsó ajtók által eltakart karosszériaívre pedig még 1-1-et felhelyez (nagyjából az autó övvonalára).

A termék élettartama függ az adott készülék sugárzási paraméterétől (mobiltelefonok: SAR-érték). Mobiltelefonoknál a chip élettartama 6 hónaptól akár 2 évig is terjedhet. Ha a chip "elfáradt", akkor egyszerűen leesik a készülékről. Ekkor újat kell felragasztani. Egyéb elektromos berendezéseknél az élettartam jóval hosszabb.

Harmonizáló chip működése: a kristályrezonancia elvén működik, katalizátorként funkcionál és harmonizálja (közömbösíti) a veszélyes EMF-sugárzást. A harmonizáló chip széles spektrumú rezgést bocsát ki, ezáltal mind az alacsony, mind a magas frekvenciás sávtartományban ki tudja fejteni harmonizáló hatását. 1.000 Hz - 10.000 Hz közötti frekvenciák esetén ad védelmet, frekvenciától függően 60 cm - 2 méter távolságban. A harmonizáló chip a magasabb frekvenciák esetén ad védelmet, ezért hatótávolsága kisebb, mint az Épületharmonizálóé, amely pedig az alacsonyabb frekvenciák (1 - 1.000 Hz) esetén fejti ki harmonizáló hatását, így jóval nagyobb a hatótávolsága (20 méter). TÉNY: Több ezer, az elektromágneses mezőkről és hullámokról (EMF) szóló tanulmány jutott eddig hasonló eredményre: az emberi szervezetre gyakorolt negatív hatások - kezdve a DNS örökítő információinak károsodásával - többek, mint figyelemre méltó tények. Amikor mi EMF-sugárzással telítjük környezetünket, gondoljunk a következményekre is: számoljunk azzal, hogy hova vezethet ez a fejlődés!

A gyártó bevizsgáltatta az EMF chip terméket, a bevizsgálási dokumentáció pdf formátumban, magyarul az alábbi képre kattintva megnyitható/megtekinthető/letölthető:

Az elektroszmogról és hatásairól itt részletesen olvashat >>

Gyártó: BioActive Technology (Németország)

CleanLife - www.cleanlife.hu

A termék felvétele: 2014 március 07, péntek.
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről vissza
Alábbi termékeink is érdekelhetik:
Fémházas KDF tartalmú  csapszűrő
Fémházas KDF tartalmú csapszűrő
Silverex SPA zuhanyfej klórszűrőbetét
Silverex SPA zuhanyfej klórszűrőbetét
Szűrőbetét Lourdes készülékhez
Szűrőbetét Lourdes készülékhez
EconomySoft SLIM S70 központi vízlágyító (keskeny)
EconomySoft SLIM S70 központi vízlágyító (keskeny)
Kancsó Lourdes készülékhez
Kancsó Lourdes készülékhez
Szervizcsomag Lourdes készülékhez
Szervizcsomag Lourdes készülékhez