BioActive elektroszmog EMF Harmonizáló chip (6db)
[EMFC6]
Az Ön ára : 31.000,-Ft
( Nettó ár: 24.409,-Ft )
[készleten]

Erősen fejlett világban élünk! Természetesen elektromos készülékek könnyítik meg mindennapjaink tevékenységeit. Mindenki gondoljon csak a saját háztartására: televízió, rádió, lámpák, sütő, hűtőszekrény, mobiltelefon, stb. Bármelyik helyiséget nézzük is, megtaláljuk benne valamelyiket. A technika vívmányai vitathatatlanul megkönnyítik életünket, és sokszor okoznak elégedettséget számunkra. DE: minden egyes készülék elektromágneses sugárzást bocsát ki magából, és ezek károsíthatják az emberi szervezetet. Vegyük példának a mobiltelefont és az általa az emberi szervezetre gyakorolt termikus hatását. Bizonyára mindannyian tapasztalták már, hogy telefonálás közben fülünk felmelegszik. Ezt hívjuk a "sugárzás termikus hatásának".

EMF harmonizáló chip

Mi történt? A telefon elektromágneses sugárzást bocsátott ki magából - hasonlóan bármely elektromos készülékhez. A sugárzás behatol az emberi szövetek sejtjeibe, amelyek molekulákból vannak felépítve. A sugárzás hatására minden sejt mozgolódni kezd. Ennek eredményeként jön létre a felmelegedés, amely a sejt normális funkcióit zavarhatja. A magas frekvenciák okozta melegítő hatás régóta ismert. Az is kétségtelen, hogy a nagyteljesítményű adók, műholdak, radarok mit sem érnének mobiltelefonok nélkül.

Az elektroszmogról és hatásairól itt részletesen olvashat >>

Az EMF(=elektromágneses tér)-Harmonizáló segíteni tud ezeknek a káros mechanizmusoknak a harmonizálásában. Legyen az mobiltelefon, DECT-(zsinórnélküli) telefon, számítógép, monitor, laptop, bébitelefon, elektromos borotva vagy HI-FI készülék: az EMF-Harmonizáló bármilyen elektronikus készülékre felhelyezhető!

EMF Harmonizáló chip felragasztva műszerfalra

A használat egyszerű: Ragasszon chip-et minden készülékére! (Felhelyezés előtt a felületet tisztítsa meg!) Készülékének működése nem módosul! És nem csak a háztartásban, hanem gépjárművénél is használhatja. Ott is védheti magát, ha a kormányrúdra egyet (lényegtelen, hogy alulra vagy felülre), a hátsó ajtók által eltakart karosszériaívre pedig még 1-1-et felhelyez (nagyjából az autó övvonalára).

A termék élettartama függ az adott készülék sugárzási paraméterétől (mobiltelefonok: SAR-érték). Mobiltelefonoknál a chip élettartama 6 hónaptól akár 2 évig is terjedhet. Ha a chip "elfáradt", akkor egyszerűen leesik a készülékről. Ekkor újat kell felragasztani. Egyéb elektromos berendezéseknél az élettartam jóval hosszabb.

Harmonizáló chip működése: a kristályrezonancia elvén működik, katalizátorként funkcionál és harmonizálja (közömbösíti) a veszélyes EMF-sugárzást. A harmonizáló chip széles spektrumú rezgést bocsát ki, ezáltal mind az alacsony, mind a magas frekvenciás sávtartományban ki tudja fejteni harmonizáló hatását. 1.000 Hz - 10.000 Hz közötti frekvenciák esetén ad védelmet, frekvenciától függően 60 cm - 2 méter távolságban. A harmonizáló chip a magasabb frekvenciák esetén ad védelmet, ezért hatótávolsága kisebb, mint az Épületharmonizálóé, amely pedig az alacsonyabb frekvenciák (1 - 1.000 Hz) esetén fejti ki harmonizáló hatását, így jóval nagyobb a hatótávolsága (20 méter). TÉNY: Több ezer, az elektromágneses mezőkről és hullámokról (EMF) szóló tanulmány jutott eddig hasonló eredményre: az emberi szervezetre gyakorolt negatív hatások - kezdve a DNS örökítő információinak károsodásával - többek, mint figyelemre méltó tények. Amikor mi EMF-sugárzással telítjük környezetünket, gondoljunk a következményekre is: számoljunk azzal, hogy hova vezethet ez a fejlődés!

A gyártó bevizsgáltatta az EMF chip terméket, a bevizsgálási dokumentáció pdf formátumban, magyarul az alábbi képre kattintva megnyitható/megtekinthető/letölthető:

Gyártó BioActive Technology (Németország)

Az elektroszmogról és hatásairól itt részletesen olvashat >>

EMF harmoniáló chip

CleanLife - www.cleanlife.hu

A termék felvétele: 2010 szeptember 18, szombat.
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről vissza
Alábbi termékeink is érdekelhetik:
PurePro PRO6000 KDF zuhanyszűrő betét
PurePro PRO6000 KDF zuhanyszűrő betét
pH teszter folyadék
pH teszter folyadék
GAC Silver aktívszén szűrőbetét (+Ezüst+KDF) 10"
GAC Silver aktívszén szűrőbetét (+Ezüst+KDF) 10"
Aquafilter KDF tartalmú zuhanyszűrő SH5
Aquafilter KDF tartalmú zuhanyszűrő SH5
PurePro TDS mérő műszer
PurePro TDS mérő műszer
PurePro S300 víztisztító kapilláris ultraszűrővel
PurePro S300 víztisztító kapilláris ultraszűrővel