PurePro JA-303 vízionizátor, lúgos víz készítő, LCD monitorral
[JA-303]
Az Ön ára : 195.000,-Ft
( Nettó ár: 153.543,-Ft )
[Csak rendelésre! Beérkezés: 1 munkanap]

Az ionizált víz a 21. század egészség megőrzési felismeréseinek és technikai csodáinak egyike, ám még nem örvend széleskörű közismertségnek. Az ionizált víz egy rendkívül hatékony antioxidáns, mely nagy mennyiségű oxigénnel energetizálja az emberi szervezetet. Lúgos kémhatása által segít semlegesíteni és eltávolítani a betegségek kialakulásáért felelős, savas kémhatású káros anyagokat a szervezetből. Kiválóan hidratálja és méregteleníti a szervezetet, ugyanis az ionizált víz molekulái feleakkorák, mint a normál vízmolekulák, s így könnyebben bejutnak az emberi test szöveteibe, maguk előtt tolva, s ezáltal eltávolítva a méreganyagokat.

Japánban 1960. óta a lúgos, illetve savas vizes terápia elismert úgy belső (lúgos víz), mint külső (savas víz) használatra, és jelenleg is mint értékes gyógyterápiát alkalmazzák az ország legnagyobb kórházaiban. Ma már bárki számára elérhető egy olyan házi használatra szánt vízionizátor készülék, amellyel lúgos vizet állíthatunk elő otthonunkban.

Az ionizált lúgos vízről és fogyasztásának előnyeiről, illetve az ionizálás folyamatáról itt olvashat bővebben: Ionizált lúgos víz >>

PurePro JA-303 vízionizátor

A PurePro JA-303 vízionizátor lúgosító berendezés vezérlőpanellel, teljes LCD monitorral, pH méréssel, formatervezett kivitelben.

A vizet a vízhálózatról (konyhai vízcsapról vagy közvetlenül a vízbekötésről, lásd alul a 2 ábrát) veszi a készülék.

A PurePro JA-303 vízionizátort világpiacra tervezték, ma már az USA-n kívül Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Ázsiában és Európában is kapható. A PurePro vízionizátor megvásárlásával kiváló minőséget kap megfizethető áron.

Minőségét és az ionizálás erősségi fokát tekintve a PurePro JA-303 vízionizátor a piacon kapható minden egyéb hasonló termékkel állja a versenyt.

A PurePro JA-303 vízionizátor lúgosító berendezés jellemzői

 • Elektródák együttes mérete: 450 cm2

 • pH fokozatok száma: 3 lúgos, 2 savas (előállításához esetenként a sóadagolón keresztüli ásványi anyag (pl. só) hozzáadása szükséges)

 • pH érték mérése, és kijelzése

 • LCD monitor vízértékek és összes funkció (pH érték, vízáramlás sebessége, szűrőbetét kapacitása/élettartam, elektróda tisztítás) kijelzésére

 • ORP tartomány: + 500 mV és -400 mV között

  Elektródák anyaga: platinával bevont titán (legújabb japán technológia, élettartam 20 év(!)).

 • Korall-kálcium egység

 • Tisztítás (elektródák leöblítése): működést követően, minden 12 óra üzemelés után automatikusan és rendkívül halkan.

 • Folyamatos üzemmód: folyamatosan, akár az automatikus tisztítás alatt is képes lúgos ionizált vagy savas vizet előállítani. Az automata vízfolyás szabályzó az elektróda lemez polaritását megfordítja, s megváltoztatja a víz folyásának irányát, így még akkor is rendelkezésünkre áll ionizált víz, amikor a gép éppen tisztítást végez.

 • Hangjelzés: pH érték kiválasztását követően hangjelzés.

 • Szűrőbetét kapacitás visszaszámláló.

 • Méretek (cm): 31.5 (magasság) x 27,5 (hosszúság) x 14 (szélesség)

 • Súly: 3.5 kg

 • Készülék színe: fehér-kék-szürke

 • Cső csatlakozások anyaga: rozsdamentes acél

Szűrőbetét: Ezüsttel bevont aktívszén szűrőbetét -03040-
A szűrőbetét cseréje gyorsan (1 perc alatt) elvégezhető, szakértelmet nem igényel.
A szűrőbetét kapacitása: maximum 12.000 liter.
A szűrőbetétet és árát itt megtekintheti: -03040- Ezüsttel bevont aktívszén szűrőbetét lúgosítókhoz

Működése: a készülék a normál hálózati vizet, a szervezetet támogató lúgos + antioxidáns, egészséges vízzé alakítja át. A lúgos víz egy ionizált víz, amely elektrolízis által jön létre. Az elektrolízis egy olyan folyamat, amelyen keresztül a víz lúgos és savas vízre bomlik le. Ionizálás előtt a készülékben lévő szűrőbetét megtisztítja a vizet. A víztisztítás során az ionizáláshoz szükséges oldott ásványi anyagok a vízben maradnak, viszont olyan szennyeződések, mint lebegőanyagok (rozsda, iszap, homok), oldott szerves anyagok (pl. műtrágyaszármazékok, vegyszerek, fenolok, kőolajszármazékok) 98%-a, szabad és kötött aktív klór, klórszármazékok (pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént) kiszűrésre kerülnek.

Két változatban vásárolhatja meg:

1.) A pultra állítva, a konyhai csapra (útváltó csappal) felszerelhető változat. Ebben az esetben a meglévő konyhai csapról veszi a készülék a vizet, a tisztított, lúgos vizet pedig a készülék gégecsövén át engedjük ki. A savas víz egy műanyag csövön folyik ki a mosogatón át a lefolyóba. (KÉP 01.) Ez a változat az alapcsomag.

2.) Megoldható az is, hogy az (általában a pult alatti falrészen lévő) hidegvíz bekötésről vegye a készülék a vizet. A tisztított, lúgos vizet ebben az esetben is a készülék gégecsövén át engedjük ki, de a savas víz egy külön, a pultra szerelt (dekoratív) vízcsapon keresztül jön ki. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy a pultunkon nem foglalnak el helyet a műanyag csövek és nincsen útváltó csap a konyhai csapunkon. (KÉP 02.) Ezt a változatot opcióban lehet megrendelni még a kosárbahelyezés előtt. Alul, az Elérhető opcióknál tudja kiválasztani, ahol a felár is megtekinthető. A felár tartalmazza az alábbiakat: pultra szerelhető csaptelep, a hidegvízbekötéshez szükséges szerelvények, műanyag csővezeték. (A termék ebben az esetben az útváltó csapot nem tartalmazza.)

PurePro vízionizátor beszerelve

Nagyításért kattintson a képre

Az ionizált lúgos vízről és fogyasztásának előnyeiről, illetve az ionizálás folyamatáról itt olvashat bővebben: Ionizált lúgos víz >>

Garancia: 1 év.

Gyártó: PurePro USA Corp.

PurePro VÍZIONIZÁTOR KATALÓGUS (összehasonlító táblázattal) >>

CleanLife - www.cleanlife.hu

Elérhető opciók:
Csaptelep+szerelvények (KÉP 02.):
A termék felvétele: 2010 szeptember 12, vasárnap.
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről vissza
Rögzítő bilincs 2"x2", kicsi-kicsi
Rögzítő bilincs 2"x2", kicsi-kicsi
PurePro 80 GPD RO membrán szűrőbetét
PurePro 80 GPD RO membrán szűrőbetét
Kapilláris ultraszűrő egység, In-Line 2,5", belsőmenetes
Kapilláris ultraszűrő egység, In-Line 2,5", belsőmenetes
KoMiTo Ezüstkolloid (100ppm) fertőtlenítő víztisztítókhoz
KoMiTo Ezüstkolloid (100ppm) fertőtlenítő víztisztítókhoz
PurePro 50 GPD RO membrán szűrőbetét
PurePro 50 GPD RO membrán szűrőbetét
PurePro előszűrőbetét szett-3, "S" szériához QUICK CHANGE
PurePro előszűrőbetét szett-3, "S" szériához QUICK CHANGE