Silverex 100% Ezüst-ion spray, 50ml
[SIL-SPR]
Az Ön ára : 19.500,-Ft
( Nettó ár: 15.354,-Ft )
[készleten]

A Silverex Ezüst-ion Spray egy olyan eszköz, amelyben ezüst segítségével tiszta vizet átalakíthatunk természetes fertőtlenítővé, hatékony bőrápolóvá és kondicionálóvá.

A Silverex Ezüst-ion Spray termék tulajdonképpen egy hordozható Ezüst-ion generátor, amellyel ezüst-ionban gazdag folyadékot lehet készíteni. Az ezüst-ion dús víz antibakteriális, fertőtlenítő, és antioxidáns hatású. A spray segítségével ezüst-ionokat juttathatunk a bőrünk mélyrétegeibe, segítve ezzel megújulását, regenerálódását. Használatával bőrét gyönyörűvé, fiatalossá, egészségessé varázsolhatja. Minden bőrtípusra használható, nemtől és kortól függetlenül. A bőrápoláson túl az ezüst-ion széles körben alkalmazható, ahol lényeges lehet a vegyszer nélküli fertőtlenítés (pl.: a konyhában, fürdőben, állatok környezetében), antibakterizálás (pl.: légtisztításkor, párásításkor, víztisztításnál, mosásnál) vagy tisztálkodás (pl.: intim higiénia, izzadásgátlás, száj higiénia), stb.

Hogyan működik?

Az ezüst az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, melyek az anyagcserében vesznek részt és így a kórokozó pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítva éri el azok szaporodási képtelenségét és kiürülését a szervezetből. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha kolloid ezüst vagy ion-kolloid ezüst akár csak apró nyomokban is jelen van.

A Silverex spray különleges technológiája:

A termék a felhasznált, szabadalmaztatott fém-technológiát alapul véve egyedi tulajdonságokkal rendelkezik.

Silverex Ezüst-ion Spray

A berendezés működésének lényege az alkalmazott, ún. metall-foam kialakításon alapul.

A metal-foam (nem szószerinti, közérthető fordításban: fém-szivacs) egy olyan kialakítás, ahol az alapanyagként felhasznált fémből, segédanyagok hozzáadása nélkül, amorf-térháló struktúrájú, szivacs-szerű terméket hoznak létre. Jelen esetben a felhasznált alapanyag laboratóriumi tisztaságú, 99,99% tisztaságú Ezüst.

Get Adobe Flash player

A Silverex spray a benne lévő Ezüst-szivacs által, a normál  felületénél 2800-szor  nagyobb kiterjedésű ezüstöt tartalmaz. Bárhová magával viheti, így mindig kéznél van.

99,99% tisztaságú ezüstöt tartalmaz, mely nem rozsdásodik, és abszolút ártalmatlan mind az emberre, állatra és növényre. Az ezüst ionokat tartalmazó víz  folyamatosan előállítható vele.

Burkolata: anyaga nagytisztaságú (tehát átlátszó), ütésálló műanyag (a golyóálló üvegek alapanyaga). A termékek szín-tónusát, az átlátszó készülékház miatt, a benne elhelyezett Ezüst-szivacs  csillogása jellemzi. Megjelenése elegáns, tükrözi a termék különlegességét.

Silverex Ezüst-ion Spray

Használata:

- Töltse fel tiszta vízzel (desztillált víz, RO - fordított ozmózis - víz). Egy óra múlva 75 ppb (part per billion) sűrűségű ezüst-ion képződik benne, 2 óra múlva 189 ppb a koncentráció és ezután használatra kész.

- Feltöltés után egy órával már használhatja is. Pl.: permetezze a kezelendő felületre megfelelő távolságból.

Alkalmazható az alábbi esetekben:

 • Szájnyálkahártyára , orrnyálkahártyára fújva.Silverex Ezüst-ion spray alkalmazása
 • Közvetlenül a testfelszínre permetezve.
 • Ivóvíz fertőtlenítésre pl: nyaraláskor.
 • Elsősegélynyújtó szer: horzsolásra, vérző sebre, csípésre, kutyaharapásra, stb.
 • Állatgyógyászatban külsőleg és belsőleg.
 • Szájüreg fertőtlenítésre.
 • Konyhában fertőtlenítésre.
 • Mosásnál a mosóvíz fertőtlenítésére.
 • Smink felvitele előtt és smink eltávolításához.
 • Bőr hidratálására.
 • Babák pelenka kiütésére.
 • Napozás általi bőrleégésre.
 • Stb.

Gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzések esetén alkalmazható.

Betegségek esetén:

Sok betegség kezelésében az ezüst kolloid, illetve az ezüst ion-kolloid használata hatásosnak bizonyult: pattanások, allergiák, krónikus kimerültség, megfázás, influenza, kötőhártya gyulladás, agyhártyagyulladás, csonthártyagyulladás, vírusos vagy gombás eredetű parazitafertőzések, tüdőgyulladás, TBC, ótvar, skarlát, égések, candidiázis, kolera, cukorbetegség, tripper, szifilisz, gonorrhea, szénanátha, herpesz, ekcéma, lepra, bőrfarkas, nyirokérgyulladás, toxémia, fagyás, szemölcsök, fekélyek, helicobacter pilori, colitis ulcerosa, méhszájseb, foginygyulladás, torokgyulladás, stb.

Háztartásban:

Konzerváláskor, tartósításkor, befőzéskor be kell fújni az üvegek és a zárókupakok belsejét. A hűtőszekrénybe fújva meggátolja a penészedést. Vizes szerelvények, falak, csempék, penészmentesítésére is kiváló (lemosás, befújás). Ivóvízhez, tejhez, gyümölcslevekhez, turmixhoz adagolható s így ezek hosszabb ideig frissek maradnak. A vágott virágok vizét is frissen tartja. Stb.

Mérete: 160 x 30 mm

Űrtartalom: 50 ml

Súlya: 57 g

Ezüst-szivacs üzemideje: 200-250 feltöltés után az ezüstion kibocsátás mértéke lecsökken, maximum 360 feltöltésre alkalmas a sprayben lévő ezüst szivacs töltet, ami heti feltöltéssel nézve kb. 7 év, heti háromszori feltöltéssel pedig 2-2,5 év.

Csomag tartalma: 1 db, kupakos, feltölthető tartály 100% ezüst-szivaccsal, pumpás spray adagolóval.

Minőség: a használat során, a működési elvből fakadóan az ezüst-szivacs mérete és térfogata nem csökken.

A Silverex ezüst-ion spray megfelel a szigorú vizsgálati követelményeknek és ártalmatlan az emberekre, állatokra és növényekre.

A Silverex termékek számos nemzetközi innovációs kitüntetéssel és minősítéssel bizonyítják hatékonyságukat és biztonságosságukat.

A termék kifejlesztője és gyártója: Silverex Co. Ltd. (Korea)

OÉTI reg.sz.: 479/2009

A terméket ne használja Ezüst allergia esetén!

RO - fordított ozmózis - vizet (javasolt ezzel feltölteni a Silverex Ezüst-ion Spray-t) saját otthonában is készíthet a csapvíz megtisztításával.

A CleanLife által forgalmazott RO háztartási víztisztítókat itt megtalálja >>

Egyéb Silverex Ezüst-ion termékeink:

Silverex Ezüst-ion zuhanyfejeket itt találja meg >>

CleanLife - www.cleanlife.hu

A termék felvétele: 2010 október 11, hétfő.
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről vissza
Alábbi termékeink is érdekelhetik:
"L" könyök bekötő-idom asztali víztisztítóhoz, 1/4"x1/4", FÉM
"L" könyök bekötő-idom asztali víztisztítóhoz, 1/4"x1/4", FÉM
NANOSEPT® AQUA fertőtlenítő víztisztítókhoz
NANOSEPT® AQUA fertőtlenítő víztisztítókhoz
Kifolyócső víztisztítóhoz, csatlakozó könyökkel, FÉM
Kifolyócső víztisztítóhoz, csatlakozó könyökkel, FÉM
Útváltó szelep asztali víztisztítókhoz, egyirányú 1/4"
Útváltó szelep asztali víztisztítókhoz, egyirányú 1/4"
SMART fémházas zuhanyszűrő, Chlorine Free
SMART fémházas zuhanyszűrő, Chlorine Free
SMART Chlorine Free zuhanyszűrő betét (tölthető)
SMART Chlorine Free zuhanyszűrő betét (tölthető)