Silverex 100% Ezüst-ion zuhanyfej
[SIL-SH]
Az Ön ára : 32.500,-Ft
( Nettó ár: 25.591,-Ft )
[készleten]

Fantasztikus otthoni wellness élmény! Tisztítsa, fertőtlenítse, energetizálja bőrét, testét a Silverex Ezüst-ion zuhannyal. A nano technológiás, ezüst-ionos zuhannyal új értelmet nyer egy frissítő, üdítő zuhanyozás.

Élvezze Ön is az ezüst-ionokban gazdag ionizált víz tisztító, frissítő, hidratáló hatását. A fürdővízbe oldott ezüst-ionoknak köszönhetően bőrét hatékonyabban tisztíthatja, fertőtlenítheti nap, mint nap.

A Silverex Ezüst-ion zuhany teljesen új fogalom a vízkezelés területén. A Silverex zuhany fej tulajdonképpen egy különleges víz-kondicionáló termék. Nem megszűri a vizet a káros összetevőktől, mint a KDF-alapú zuhanyszűrőink, hanem azokat kiegészítve, a benne lévő ezüst-töltettel a vizet antibakterizálja. A terméknek van klórszűrőt is tartalmazó kivitele: Silverex SPA Ezüst-ion zuhany klórszűrővel >>

A Silverex Ezüst-ion zuhany az első olyan világszerte elérhető termék, amely az ezüst előnyeit maximálisan hasznosítja. Zuhanyozás közben a zuhanyfejben elhelyezett ezüst-szivacs ezüst-ionokat hoz létre, melyek behatolnak mélyen a bőr pórusaiba. A vízből kiürült és feloldódott oxigén hatására felerősödik a  víz mosó és hidratáló ereje. Hatástalanítja a baktériumokat (pl. salmonella, végbél bacilus, leglonella, stb.). Az  így kezelt víz  segít eltávolítani az emberi testből a szennyeződéseket,  tágítja a hajszálereket, így serkenti a vérkeringést, javítja az anyagcserét.

Bőre gyönyörű és egészséges lesz a Silverex Ezüst-ion zuhany használatával. Minden wellness szerető ember ezzel a termékkel élvezheti az ezüst-ionizált vízzel való zuhanyzást!

Hogyan működik?

Az ezüst az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, melyek az anyagcserében vesznek részt és így a kórokozó pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítva éri el azok szaporodási képtelenségét és kiürülését a szervezetből. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha kolloid ezüst vagy ion-kolloid ezüst akár csak apró nyomokban is jelen van.

Get Adobe Flash player

A Silverex Ezüst-ion zuhanyt elsősorban azoknak ajánljuk,

 • akiknek problémás (korpás, sebes...) a fejbőrük, töredezett a hajuk,
 • akiknek bőrük durva, száraz, nedvességtartalma nem megfelelő,
 • akik szeretnék a légszennyeződéstől megtisztítani a száj- és orrüreget,
 • akik szeretnék megóvni kisgyermekük érzékeny bőrét a pelenkakiütéstől,
 • akik sima és tiszta bőrt szeretnének,
 • akik szeretnék megszüntetni a kellemetlen száj- és testszagot és a különböző bőrproblémáikat (pl. lábgomba),
 • mindenkinek, aki szeretné magát kényeztetni és egy igazán felfrissítő, wellness zuhanyban "fürdőzni".

A Silverex Ezüst-ion zuhany jellemzői:

1.   Egyediség a technológiában

A termék a felhasznált, szabadalmaztatott fém-technológiát alapul véve egyedi tulajdonságokkal rendelkezik.

A berendezés működésének lényege az alkalmazott, ún. metall-foam kialakításon alapul.

A metal-foam (nem szószerinti, közérthető fordításban: fém-szivacs) egy olyan kialakítás, ahol az alapanyagként felhasznált fémből, segédanyagok hozzáadása nélkül, amorf-térháló struktúrájú, szivacs-szerű terméket hoznak létre. Jelen esetben a felhasznált alapanyag laboratóriumi tisztaságú, 99,99% tisztaságú Ezüst.

A Silverex Ezüst-ion zuhany szerkezeti felépítése: 1.) titánium zuhanyfej lap, 2.) kétrétegű 99,99%-os ezüst-szivacs, körülötte energetizáló, vörös kerámia golyók, 3.) kétrétegű 99,99%-os ezüst-szivacs, 4.) kétrétegű 99,99%-os ezüst-szivacs.

2. Különleges megjelenés és kivitel

A burkolat anyaga nagytisztaságú (tehát átlátszó), ütésálló műanyag (PC/Polikarbonát, a golyóálló üvegek alapanyaga). A berendezés sajátos eleganciáját az ezüst-szivacs csillogása és a burkolat anyaga, formája, illetve precíz felületi kidolgozása együttesen adja. Tökéletes simaság és finom tapintás jellemzi. A Silverex Ezüst-ion zuhanyfej lapja titánium-dioxid bevonatú, amelyen a 0,3 mm átmérőjű, spirálisan kialakított nyílásokon folyik keresztül az oxigén dús, ezüstözött víz. A zuhany kivitelezése hibátlan,  a minőség nem hagy kívánnivalókat maga mögött.

Mérete: 250 x 73 mm (zuhanyfej) Súlya: 200 g. A készülék csatlakozási méretei: 1/2".(A magyar szabványnak megfelel, így a készülék felszerelhető a legtöbb magyar otthonban.)

3. Üzemelés

A Silverex Ezüst-ion zuhany minden olyan vízhálózatra csatlakoztatható, melynek üzemi nyomása nem haladja meg a 7 bar nyomásértéket. A víznyomásnak a szabályzó csappal történő csökkentésével a hatásfok növelhető. Kompatibilis a szabványos zuhanyfejekkel.

Víztakarékos: plusz előnye, hogy a különleges kiképzés miatt a víz a titánium zuhanylap apró, spirálos lyukain keresztül préselődik át, melynek köszönhetően mintegy 30% víz megtakarítódik, így az eszköz rendkívül víztakarékos is!

Ezüst-ion termelés: kb. 8-50 ppb (part per billion) (a víznyomástól függően). Normál nyomás mellett 22,5 ppb.

Alkalmazható:

 • Bőr hidratálására, fertőtlenítésére.
 • Bőrbetegségek kezelésére (psoriasis, seborrhea, dermatitis, bőrkiütés).
 • Érzékeny bőr és pattanások esetén.
 • Babák érzékeny bőrére, pelenka kiütésre.
 • Korpás, száraz, törékeny és élettelen hajra.
 • Samponok és tusfürdők használatának csökkentésére.
 • A szennyeződések és szagok hatékony eltávolítására, izzadtság okozta kellemetlen testszagok kialakulásának megakadályozására, bőr frissítésére.
 • A fürdőhelyiség zuhanyvízzel érintkező felületeinek fertőtlenítésére.
Silverex Ezüst-ion zuhany

Ezüst-szivacsok üzemideje: a gyártó által meghatározott várató üzemidő az ezüstre vonatkozóan 4 év (függ a bemenő víz minőségétől és az átfolyt víz mennyiségétől). Az üzemidő növelhető, ha a zuhanyfej előtt megszűrjük a zuhanyvizet pl. egy KDF zuhanyszűrővel!

A használat során, a működési elvből fakadóan az ezüst-szivacs mérete és térfogata nem csökken.

Minőség:

A Silverex Ezüst-ion zuhanyfej megfelel a szigorú vizsgálati követelményeknek és ártalmatlan az emberekre, állatokra és növényekre.

A Silverex termékek számos nemzetközi innovációs kitüntetéssel és minősítéssel bizonyítják hatékonyságukat és biztonságosságukat.

Tanúsítvány: FDA (U.S. Food and Drug Administration)

A termék kifejlesztője és gyártója: Silverex Co. Ltd. (Korea)

Ezüst allergia esetén a terméket ne használja!

CleanLife - www.cleanlife.hu

´

A termék felvétele: 2011 január 10, hétfő.
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről vissza
SMART fémházas zuhanyszűrő, Chlorine Free
SMART fémházas zuhanyszűrő, Chlorine Free
BioActive elektroszmog EMF Harmonizáló chip (1db)
BioActive elektroszmog EMF Harmonizáló chip (1db)
Elzáró szelep, négyes, Jaco
Elzáró szelep, négyes, Jaco
Műanyag csővezeték, 1/4" (PE), FEKETE
Műanyag csővezeték, 1/4" (PE), FEKETE
Nyomáscsökkentő szelep víztisztítókhoz, 1/4" 3,4 bar, Quick
Nyomáscsökkentő szelep víztisztítókhoz, 1/4" 3,4 bar, Quick
SMART Chlorine Free zuhanyszűrőbetét utántöltő (2db)
SMART Chlorine Free zuhanyszűrőbetét utántöltő (2db)