Aquafilter EXCITO-WAVE víztisztító kapilláris ultraszűrővel
[EXCITO-WAVE]
Az Ön ára : 31.000,-Ft
( Nettó ár: 24.409,-Ft )
[KIFUTOTT]

Aquafilter EXCITO-WAVE háztartási víztisztító kapilláris ultraszűrővel: konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 4 lépcsős víztisztító berendezés. A tisztavizet a pultra szerelt saját csaptelepen keresztül vesszük.

A szűrést 4 db szűrő végzi el. A szűrőházakba épített, azaz kompakt kivitelű, TWIST (TW) + QUICK CHANGE (QC) csatlakozós szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül és 1 lépésben megoldható, így -a gyors és egyszerű szűrőcserének köszönhetően- rendkívül praktikus víztisztító.

Aquafilter EXCITO-WAVE háztartási víztisztító kapilláris ultraszűrővel főbb jellemzői:

 • Maximális teljesítmény: 120 liter/óra (2 liter/perc), 4 bar hálózati víznyomás mellett
 • Méretei, magasság: 40 cm, szélesség: 9 cm, hosszúság: 34,5 cm
 • Súlya:  kg
 • Megengedett hálózati víznyomás: 2-4 bar
 • Tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern -lásd a termékképen-).
 • Maximális működési hőmérséklet: 45°C

A víztisztító 4 szűrési lépcsője:

 1. 1 mikronos polipropilén előszűrő egység (kompakt, TWIST (TW)/QUICK CHANGE csatlakozós kivitel), NSF minősítés, 2,5" x 12"
 2. vízlágyító és vastalanító előszűrő egység (kompakt, TWIST (TW)/QUICK CHANGE csatlakozós kivitel), NSF minősítés, 2,5" x 12"
 3. préselt aktívszén (CTO BLOCK) előszűrő egység (kompakt, TWIST (TW)/QUICK CHANGE csatlakozós kivitel), NSF minősítés, 2,5" x 12"
 4. kapilláris ultraszűrő egység (ún. zsinór membrán), szűrési pórusméret: 0,02 mikron, (kompakt, TWIST (TW)/QUICK CHANGE csatlakozós kivitel), NSF minősítés,2,5" x 12"

Mit szűr ki a vízből??

 • Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat, ún. mechanikai szennyeződéseket (pl. rozsda, homok, iszap...).

 • Lágyítja a  vizet és csökkenti a vaskoncentrációt a vízben.

 • Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok (pl: kőolajszármazékok -benzol-, szerves savak, növényvédőszereket -peszticidek- és egyéb vegyszerek) 98%-át, oldott gázokat, műtrágyaszármazékokat és fenolokat ezáltal a kellemetlen szag- és íz anyagokat.

 • Eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt, klórszármazékokat, pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak.

 • Kiszűri az azbesztet és korlátozott mértékben a nehézfémeket (ólmot, vasat, mangánt, molibdént, kadmiumot) is..

 • A kapilláris ultraszűrő kiszűr akár 0,02 mikron méretű részecskéket, többek között a baktériumokat, algákat, gombákat és egyéb mikroorganizmusokat, egyes vírusokat, spórákat, kriptosporidiumokat, és fémrészecskéket (pl.: rozsda, ólom, stb.) is eltávolítja a vízből.

Aquafilter EXCITO-WAVE háztartási víztisztító berendezés kapilláris ultraszűrővel csomagja az alábbiakat tartalmazza:: 1 db 4 lépcsős tisztító rész szűrőegységekkel, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek és Gépkönyv. (Figyelem: a csomag 1/2"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 1/2"-os csőméret van, hanem 3/8" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!).


Aquafilter EXCITO-WAVE háztartási víztisztító kapilláris ultraszűrővel előnye:

 • Nem foglal helyet a konyhapulton, a mosogatószekrényben kis helyen elfér.

 • Klasszikus (mechanikai, és aktívszenes) előszűrésen kívül kiegészítő vízkezelés (vízlágyítás és vastalanítás) is történik a kapilláris ultraszűrést megelőzően.

 • Különleges szűrő kialakításának (kompakt, TWIST+QUICK CHANGE csatlakozós szűrők) köszönhetően karbantartása rendkívül egyszerű, a szűrőcsere rendkívül gyorsan megoldható.

 • Kapilláris ultraszűrő hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé a nagy (0,02 mikron) finomságú alapanyagának köszönhetően.

Beszerelés:

A víztisztító beszereléséhez nem szükséges szakértelem. A szűrőegységek gyárilag be vannak szerelve. Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.

FONTOS: a víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.

Az Aquafilter EXCITO-WAVE háztartási víztisztító berendezés karbantartása:

A víztisztító különösebb karbantartást nem igényel, azonban a szűrőegységek telítődését követően ki kell cserélni a szűrőegységeket újra.

A szűrőegységek kapacitása: 6.000 - 6.000 liter megszűrt víz.

Javasolt szűrőcsere: 6-12 havonta vagy a szűrőegységek telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik.

A szűrőegységek élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől), illetve a készüléken átfolyó víz mennyiségétől.

Csere szűrőegységek:

 • 3 db előszűrő egységet 3 db-os szettben forgalmazzuk. A terméket és árát itt megtekintheti: TW-SZETT-3 >>

 • Kapilláris ultraszűrő egység. A terméket és árát itt megtekintheti: TLCHF-TW>>

Garancia: 1 év

Gyártó: Aquafilter Inc.

Amennyiben tökéletes víztisztítást szeretne elérni, amellyel az összes, a vízben lehetséges (akár 0,0001 mikronnál kisebb) szennyezőanyagot eltávolíthatjuk, akkor válassza a Fordított ozmózis (RO) elvén működő víztisztítókat! RO háztartási víztisztító termékek és áruk itt megtekinthetők>>

CleanLife - www.cleanlife.hu

A termék felvétele: 2017 március 10, péntek.
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről vissza
PurePro M800DF tartály nélküli RO víztisztító "Kompakt, Direct Flow", dizájn dobozban
PurePro M800DF tartály nélküli RO víztisztító "Kompakt, Direct Flow", dizájn dobozban
Műanyag csővezeték, 3/8" (PVC)
Műanyag csővezeték, 3/8" (PVC)
Rögzítő bilincs 2"x2", kicsi-kicsi
Rögzítő bilincs 2"x2", kicsi-kicsi
Szűrőház légtelenítővel, átlátszó, dupla "O" gyűrűs, 10", 3/4"
Szűrőház légtelenítővel, átlátszó, dupla "O" gyűrűs, 10", 3/4"
Főelzáró golyós csap, 3/8"
Főelzáró golyós csap, 3/8"
PurePro JA-503 vízionizátor, lúgos víz készítő, LCD monitorral
PurePro JA-503 vízionizátor, lúgos víz készítő, LCD monitorral