Épületharmonizáló természetgyógyász szemmel

“Az Épületharmonizáló működési elve, a rezonáláson alapul. Csak olyan konnektorba dugjuk, ahol előtte kimértük a fázis helyét, mert nem mindegy, hogy van az épületharmonizáló bedugva. Szabvány szerint a bal oldali lyuknál kellene lenni a fázisnak, de a tapasztalat szerint sokszor nem így van bekötve. Hosszabbító esetén is hasonló a helyzet, mérjünk mielőtt bedugjuk a konnektorba. A harmonizálót mindig az emblémával felfelé kell bedugni, illetve ennek megfelelően használni a hosszabbítót, elosztót. Ha így van bedugva, akkor azon a rezonátoron van a fázis, amelyik ennek következtében folyamatos rezonálásban van. Ha nem fázishelyesen helyezzük be, akkor is van minimális harmonizáló hatás, de akkor a 20 méter helyett csak 1-2 méterig tart a harmonizáció!
Elméletileg az 50 Hz-re gyártották, de szélesebb tartományban rezonál, amelyet a belső kiképzése tesz lehetővé. Magyarok mértük be, hogy a földsugárzás 7,83 Hz frekvenciáját is harmonizálja, de harmonizál még 500 Hertznél is, ugyanis nem a feszültség számít, hanem a frekvencia nagysága.

A hatását radiesztéziailag is mértük, több lépcsőben, egymástól függetlenül is, de kineziológiai tesztekkel is igazolni lehet a pozitív hatásokat. A legmeggyőzőbb igazolás kívülállók számára, Dr. László Mária és más orvosok által elvégzett vérkristály analízises vizsgálat. Valószínű ugyanezt az eredményt adná Dr. Masari Emoto vízkristály analízise is.
Viszonylag egyszerű szerkezetnek tűnik, de különleges anyagok és félvezetők vannak benne és maga a rezonátor kiképzése és alakja is lényeges a hatás szempontjából. Ha szétcsúszna, vagy megsérülne, akkor jobb kicseréltetni, vagy pedig méréssel ellenőrizni, hogy jól működik-e a rezonálás, harmonizálás.

Sokan, még a képzett elektromos szakemberek sincsenek a működési elvvel tisztában, hogy az adott hullámnak ellentétes hullámával semlegesíti az élőlényekre károsan ható frekvenciát, ugyanakkor magát a folyamatot nem változtatja meg. Kevesen tanulnak radisztéziát, bioenergetikát. A védő hatás azt jelenti, hogy a mérések szerint, a bedugás helyétől minden irányban 20-20 méterig tart az úgynevezett frekvencia-harmonizáló hatása. Ha árnyékolt helyen (Faraday-kalitka) van bedugva, akkor csak az árnyékolt térig tart a hatása, ha viszont az árnyékolt téren kívül van elhelyezve, akkor az árnyékolt területen belül nem mérhető, a harmonizáló hatás. Vasbeton falaknál, vasbeton födémeknél, földelt fémszerkezeteknél, azok elektromos szempontból való árnyékainál szintén nem mutatható ki számottevő harmonizáló hatás, csak ha kiérünk az árnyékolt térből és az a tér beleesik még a harmonizált épület hatótávolságába (kb. 20 méter).

Az eddigi személyes tapasztalataim nagyon jók, (nejem azóta tud jól aludni), de azok a paciensek, akik megvásárolták és használják, szintén igazolják, hogy megszűntek azok az egészségügyi panaszaik, amelyek korábban az elektroszmog, az elektrosztatikusság, az elektromágneses térerő, valamint a geopatikus sugárzások miatt keletkeztek. A panaszok megszűnésével mindenkinél beindultak a regenerációs folyamatok és a gyógyulás útjára léptek, melyet orvosilag is igazoltak. Ez közvetett hatás, de az is a harmonizálás hatásosságának egyik igazolása.”

Weixl Várhegyi László (Természetgyógyász doktor, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó -terapeuta, a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének, valamint a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja.)

CleanLife - ZS+G Ker. és Szolg. Bt. www.cleanlife.hu