Eldobható, KDF tartalmú zuhanyszűrő
[WFSHKDF]
Az Ön ára : 4.500,-Ft
( Nettó ár: 3.543,-Ft )
[készleten]

A 2-féle szűrőtöltetet tartalmazó, eldobható zuhanyszűrőt a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell felszerelni. A szűrőtöltetek a zuhanyszűrőn áthaladó vizet megtisztítják. A szűrőbetétben lévő KDF töltet szűrésének hatékonyságát az alábbi anyagok segítik: aktívszén. A Klór és származékai 90-95%-át eltávolítja. A zuhanyszűrő kivehető (azaz cserélhető) szűrőbetétet NEM tartalmaz, csak magát a szűrést elvégző tölteteket, így az eszköz elhasználódást követően kidobandó.
Praktikus utazáskor, nyaraláskor, hétvégi házakban, továbbá más kis vízfelhasználású helyeken.

A KDF zuhanyszűrővel kezelhetőek olyan, a klóros csapvíz okozta haj- és bőrproblémák, mint korpa, ekcéma, száraz viszkető bőr, töredező és száraz haj, egyéb bőrbetegségek klóros víz okozta irritációi pedig megszüntethetők.

Miért fontos a fürdővíz klórmentesítése? Válaszul olvassa el írásunkat: "Klór a vízben" >>

Az eldobható zuhanyszűrő felépítése:

1. KDF-55. A KDF egy szabadalmaztatott vízszűrési technológia. A KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki, mely során a szennyeződéseket ártalmatlan anyagokká alakítja át. E kémiai folyamat felhasználásával a KDF egyrészt a klórszűrésében játszik fontos szerepet, másrészt meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását a szűrőben, ezáltal támogatva a szűrő hatékonyságát. A KDF töltet ezen felül eltávolítja a növényvédő szereket és csökkenti a hidrogén szulfidot, a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), a vasat és magnéziumot, a krómot. Lágyítja a vizet. (További részletek itt: KDF technológia >>).
2. Aktívszén (granulált, GAC). Az aktívszén kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap, rozsda), a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok 98%-át, pl.: aromás szénhidrogének [fenolok, kőolajszármazékok (benzol)], szerves savak. Eltávolítja a vízből az oldott gázokat, a növény védőszereket (peszticideket), műtrágyaszármazékokat, és más vegyi anyagokat, oldószereket, mérgeket, valamint csökkenti a vastartalmat. Az aktívszén szűrőtöltet alkalmas klór, valamint a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak, és gyakran a bőrirritációt, kellemetlen kiütéseket okozhatnak az arra érzékenyeknél.
3. Mechanikai szűrők (szűrőhálók). 2 db mechanikai szűrő védi a fő szűrőegységeket a lebegő szennyeződésektől, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést, illetve akadályozza meg, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.

Az eldobható zuhanyszűrő főbb jellemzői:

  • Szűrőház átmérője: 5 cm, magassága: 15 cm
  • Szűrőház anyaga: műanyag
  • Csatlakozási méretek: 1/2" x 1/2"
  • Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar
  • Maximális működési hőmérséklet: 45°C

A csomag tartalma: 1 db eldobható zuhanyszűrőház szűrőtöltettel.

Felszerelése: nagyon egyszerű, a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell feltekerni.

A zuhanyszűrő nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.

A KDF+aktívszén szűrőtöltet kapacitása: az eldobható zuhanyszűrő maximum 5.000 liter víz megtisztítására képes, utána az eszköz kidobandó. (1 fő zuhanyzáskor kb. 50 liter vizet használ el.)

Javasolt élettartam: maximum 6 hónap vagy a szűrőtöltet telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik. A szűrőtöltet élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) és az átfolyt víz mennyiségétől.

Gyártó: Waco Corp. (Dél Korea)

CleanLife - www.cleanlife.hu

A termék felvétele: 2016 november 08, kedd.
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről vissza
Alábbi termékeink is érdekelhetik:
PurePro 300 GPD RO NANO membrán szűrőbetét
PurePro 300 GPD RO NANO membrán szűrőbetét
Adapter nagyteljesítményű, RO nyomásfokozó pumpához, 220/36V, 5A
Adapter nagyteljesítményű, RO nyomásfokozó pumpához, 220/36V, 5A
Szűrőház légtelenítővel 20" BigBlue, 1" BACINIX, szettben
Szűrőház légtelenítővel 20" BigBlue, 1" BACINIX, szettben
Fali tartókonzol csaptelephez, MŰANYAG
Fali tartókonzol csaptelephez, MŰANYAG
1/4"-os csatlakozókhoz tömítőgyűrű, 10x2mm
1/4"-os csatlakozókhoz tömítőgyűrű, 10x2mm
Elektromos csatlakozó nyomásfokozó szivattyúhoz (ANYA)
Elektromos csatlakozó nyomásfokozó szivattyúhoz (ANYA)