Koronavírus miatti korlátozások, intézkedések

Kedves Ügyfeleink!

A kialakult helyzetre való tekintettel tájékoztatjuk, hogy az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából cégünk (raktárunk) személyes ügyfélfogadása átmenetileg szünetel. Természetesen a webáruházban vagy egyéb elérhetőségeinken keresztül fogadjuk a rendeléseket. A háttérben munka folyik tovább, azonban a leadott rendeléseket csak csomagküldés (futár) útján tudjuk teljesíteni. Személyes átvételre, visszavonásig nincs mód. Kérdéseikkel, rendelésekkel, hibaelhárítással kapcsolatban elérhetőségeinken rendelkezésre állunk továbbra is.

Szállítmányozási partnerünk, EXPRESS ONE Hungary Kft. lehetővé teszi az érintkezés nélküli csomagkézbesítést, további részletek az alábbi linken olvashatóak:

ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI KÉZBESÍTÉS >>
Fizetési módnak javasoljuk a banki előreutalás vagy online bankkártyás fizetés választását.

EXPRESS ONE Hungary Kft közleménye esetleges szállítási korlátozásokra vonatkozóan:

"Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben a Nemzeti Népegészségügyi Központ korlátozásokat vezetne be egyes települések tekintetében, abban az esetben adott településekre cégünk nem tudja vállalni sem a küldemények kézbesítését, sem az árufelvételi szolgáltatásokat. Amennyiben olyan település kerül korlátozás alá, ahol az Express One Hungary Kft. kézbesítő depóval rendelkezik, abban az esetben az adott térség kézbesítési és árufelvételei feladatainak ellátása ideiglenesen leállhat, így a korlátozás ideje alatt kérjük szíves megértésüket.

SZÁLLÍTÁSI KORLÁTOZÁS ALÁ ESŐ TERÜLETEK (frissítve 2020.03.16.):

- Pillanatnyilag nincs ilyen terület. Magyarország területén belül mindenhova tudunk küldeni csomagot.

További részletek itt: Koronavírus miatti szállítási korlátozások >>

Megértést köszönjük. Jó egészséget kívánunk!

CleanLife csapata
Telefon: +36-1-2809949
E-mail: info@cleanlife.hu