Víz energetizálása, strukturált víz

Mi a strukturált víz?

A víz nemcsak a szomjunkat oltja, hanem egy információt hordozó közeg is.

A strukturált víz ismertetőjegye, hogy kristályai hatszögletű (ún. hexagonális) alakzatba rendeződnek. A strukturált víz a természetben és a sejtjeinkben található víz.

A struktúrált víz fogalma Dr. Masaru Emoto kutatásaira épül. A japán tudós behatóan tanulmányozta a víz kristályszerkezetét. Megállapította, hogy a különböző hatásoknak kitett vizek nagy különbséget mutatnak molekula rácsszerkezetükben. Ezeket speciális körülmények között lefotózta (vízkristály fényképek strukrurálás előtt és utána):

Gerald Pollack, a Washington Egyetem biomérnök vízkutató professzora, pedig a strukturált víz emberi szervezetre gyakorolt hatásait kutatja. A strukturált víz, rendezett klaszterszerkezetével, a lehető legjobban szívódik fel a sejtben, ezáltal az oxigén-szállítása a legjobb. Ez a víz biológiailag legkedvezőbb állapota.

Sajnos, az öregedés folyamatában, a strukturált víz mennyisége csökken az emberi szervezetben. A csecsemők strukturált vízkészlete akár 97%, mely az idő előrehaladtával egyre csökken. Amikor ez 35 % alá esik, akkor következik be a halál. Ha szervezetünket folyamatosan strukturált vízzel látjuk el, akkor ezen az arányon képesek lehetünk javítani.

A természetben található víz, míg otthonunkig elér, számos negatív hatásnak van kitéve (kinyerés, mechanikai és kémiai vízkezelés, szállítás, stb.), így elveszíti rendezett szerkezetét, struktúráját, vitalitását. Ezért a csapvíz alacsony vagy nulla energiaszintű, energetikailag "halott" víznek tekinthető.

Amikor ilyen rendezetlen szerkezetű vizet fogyasztunk, testünknek óriási energiára van szüksége ahhoz, hogy ezt újra strukturálttá, "élővé" alakítsa. Ezért nem elegendő csupán kellően megszűrni az ivóvizet, hanem javasolt visszaállítani annak strukturált szerkezetét annak érdekében, hogy testünknek energetizált, könnyen és gyorsan hasznosuló vizet biztosítsunk. Ehhez nyújt megoldást a vízszűrő rendszerekbe csatlakoztatható Energetizáló biokerámia egység >>. Alkalmazásával a "halott" vízből energetizált, "élő" víz állítható elő. Ha az energetizáló biokerámia egységen áthaladó vizet fogyasztjuk, megspóroljuk testünknek azt az energiát, amit a "halott" víz hatékony felszívódására használ el. Az így nyert víz szerkezete azonos a testünkben lévő víz szerkezetével, így könnyen és gyorsan hasznosul.

Strukturált, tiszta víz fogyasztásával nő a sejtek hidratáltsága, méregtelenítése. Sejtszintű tisztulás hatására szervezetünk funkciói - tápanyagfelszívódás, méregtelenítés - jobban működhetnek, életminőség javulás és egyfajta anti-aging hatás léphet fel.Vissza az előző oldalraUgrás a lap tetejére