Információk viszonteladóknak

Ha Ön már regisztrált viszonteladónk, akkor itt beléphet fiókjába: BEJELENTKEZÉS

Viszonteladói regisztráció:

Amennyiben Ön céggel rendelkezik, vagy egyéni vállalkozó és szeretné termékeink fogyasztói értékesítésében részt venni, akkor a viszonteladói regisztrációhoz kérjük, töltse le az alábbi adatlapot és értelemszerűen kitöltve küldje vissza részünkre (e-mailben vagy faxon illetve levélben). Viszonteladói adatlap letöltése itt >>

Az aláírt és visszaküldött adatlap megérkezését követően elvégezzük a viszonteladói  regisztrációt, mely után viszonteladóinkat nagykereskedelmi áron szolgáljuk ki. Természetesen a viszonteladói regisztráció semmiféle kötelezettséget nem von maga után a regisztrált ügyfél részére. Bármikor kérheti tőlünk regisztrációjának törlését.

Termékeinket megrendelheti a weboldalon keresztül vagy telefonon, illetve faxon és e-mailben is.

Viszonteladói árak:

Regisztrált viszonteladóink a weboldalon bejelentkezés után nagykereskedelmi nettó és bruttó árainkat és a javasolt fogyasztói bruttó árakat láthatják a termékek mellett feltüntetve.

Viszonteladói megrendelés és kiszállítás:

Viszonteladói megrendelését legkényelmesebben a weboldalon keresztül adhatja le. Minimális rendelési összeg vagy mennyiség nincsen. A megrendelt árut, a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk. A kiszállítás szerződött futárszolgálatunkkal történik.

Futárszolgálattal történő szállításkor bruttó 1.800 Ft szállítási díjat számítunk fel 30kg-ig, csomagonként.

A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, konkrét időpont megjelölés nélkül. A Kiszállítás napját előzetesen egyeztetjük.

Fizetési módok:

1.) Áruátvételkor készpénzben a kiszállítást végző személy (futár) részére, illetve személyes, raktárunkban történő átvétel esetén cégünk munkatársának.
2.) Banki előreutalás kiválasztásakor, a rendelést követően 1 munkanapon belül, elküldjük önnek e-mailben a proforma számlát, mely tartalmazza a vásárolni kívánt termék adatait és a cégünk bankszámlaszámát, ahova a pénzt kell majd átutalni. A megrendelés mindaddig függőben marad, míg a bankszámlánkra a megrendelés összege be nem érkezik. Amint az adott összeg beérkezik bankszámlánkra, a csomagot átadjuk a kiszállítást végző részére és erről a Viszonteladót tájékoztatjuk.

Bankkártyás fizetésre nincsen mód.

Személyesen átvétel:

Megrendelést követően, előre egyeztetett időpontban a termék(ek) átvehető(ek) címünkön:

1183 Budapest, Székely György u. 39.
Telefon: (36-1)-280-9949, (36)-20-967-8384
Fax: (36-1)-280-9949
E-mail: info@cleanlife.hu
Skype: ZS+G Bt. (zsg.bt)

Bizományosi értékesítéssel nem foglalkozunk!

Amennyiben kérdése van, keressen bizalommal minket elérhetőségeinken.

CleanLife - ZS+G Ker. és Szolg. Bt. - www.cleanlife.huVissza az előző oldalraUgrás a lap tetejére