Információk viszonteladóknak

Ha Ön már regisztrált viszonteladónk, akkor itt beléphet fiókjába: BEJELENTKEZÉS

Viszonteladói regisztráció:

Amennyiben Ön céggel rendelkezik, vagy egyéni vállalkozó és szeretné termékeink fogyasztói értékesítésében részt venni, akkor a viszonteladói regisztrációhoz kérjük, töltse le az alábbi adatlapot és értelemszerűen kitöltve küldje vissza részünkre (e-mailben vagy faxon illetve levélben). Viszonteladói adatlap letöltése itt >>

Az aláírt és visszaküldött adatlap megérkezését követően elvégezzük a viszonteladói  regisztrációt, mely után viszonteladóinkat nagykereskedelmi áron szolgáljuk ki. Természetesen a viszonteladói regisztráció semmiféle kötelezettséget nem von maga után a regisztrált ügyfél részére. Bármikor kérheti tőlünk regisztrációjának törlését.

Termékeinket megrendelheti a weboldalon keresztül vagy telefonon, illetve faxon és e-mailben is.

Viszonteladói árak:

Regisztrált viszonteladóink a weboldalon bejelentkezés után nagykereskedelmi nettó és bruttó árainkat és a javasolt fogyasztói bruttó árakat láthatják a termékek mellett feltüntetve.

Viszonteladói megrendelés és kiszállítás:

Viszonteladói megrendelését legkényelmesebben a weboldalon keresztül adhatja le. Minimális rendelési összeg vagy mennyiség nincsen. A megrendelt árut, a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk. A kiszállítás szerződött futárszolgálatunkkal történik.

Futárszolgálattal történő szállításkor bruttó 2.500 Ft szállítási díjat számítunk fel 15 kg csomagsúlyig. Nagyobb csomagsúly esetén más a szállítási díj.

A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, konkrét időpont megjelölés nélkül. A Kiszállítás napját előzetesen egyeztetjük.

Személyes áruátvétel:

Megrendelést követően, előre egyeztetett időpontban a termék(ek) átvehető(ek) raktárunkban:

8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 39.

Fizetési módok:

1.) Kiszállításkor készpénzben vagy bankkártyával a futár részére (utánvét).

2.) Raktárunkban történő, személyes áruátvételkor készpénzben cégünk munkatársának. Bankkártyás fizetésre van lehetőség.

3.) Banki előreutalással. Ebben az esetben, a rendelést követően 1 munkanapon belül, elküldjük önnek e-mailben a díjbekérőszámlát. A megrendelés mindaddig függőben marad, míg a bankszámlánkra a megrendelés összege be nem érkezik. Amint az adott összeg beérkezik bankszámlánkra, kiszállítás esetén a csomagot átadjuk a szállítmányozást végző részére vagy értesítjük a személyes áruátvétel lehetőségéről.

Bizományosi értékesítéssel nem foglalkozunk!

Amennyiben kérdése van, keressen bizalommal minket elérhetőségeinken.

CleanLife - ZS+G Ker. és Szolg. Bt. - www.cleanlife.huVissza az előző oldalraUgrás a lap tetejére